Collection 2010 få op til 40% rabat på alle produkterne

lørdag den 13. marts 2010

Røde knopper og udslæt efter barbering/hårfjerning


Barberer du dig jævnligt, og er generet af røde knopper eller udslæt, hvad enten du er mand eller kvinde og hvad enten du barberer dig i ansigt, på benene, intimt eller andre steder, så bør du overveje at prøve med aloe vera produkter.

Aloe Vera barberskum og aftershave til mænd
En ideel måde at ansigtsbarbere sig på som mand er med Aloe Vera barberskum, skraber og efterfølgende Aloe Vera aftershave.
Start fx barberingen efter et bad, eller fugt dine skægstubbe.
Smør det område, der skal barberes ind i Aloe Vera barberskum, og begynd at skrabe med din favoritskraber, fx Gilette Fusion Power. Husk at skifte blade jævnligt. Det er vigtigt for at undgå irriteret hud.
Når barberingen er afsluttet, skal du skylle efter med koldt vand - ikke varmt eller lunkent, men iskoldt. Det lukker porrerne i huden.
Tør huden af, og smør det barberede område med Aloe Vera After Shave Balm.
Resten af hovedet kan du evt. smøre med Aloe Vera Anti Stress Creme.
Barberskum, After Shave og Anti Stress Creme kan købes samlet i en Aloe Vera herreserie.

Aloe Vera cremer til intimbarbering, barbering af ben og øvrig kropsbarbering
Ved intimbarbering skal du være påpasselig med, at cremen ikke kommer i kontakt med de helt "frække" områder.
Aloe Vera koncentrat creme 90% er en creme med en høj andel af Aloe Vera. Det virker beroligende på irriteret hud.
Aloe Vera med propolis er ekstra godt mod røde knopper, udslæt og kløe. Propolis er honningbiernes naturlige forsvarssystem.
Start hårfjerningen med et af vores produkter til hårfjerning. Afslut hårfjerningen med iskoldt vand. Bruger du skraber, så sørg for at skifte bladet ofte. Det er vigtigt med et rent og skarpt blad for at undgå irritation.
Afslut hårfjerningen med at smøre med Aloe Vera koncentrat eller Aloe Vera med propolis. Skift evt. mellem de 2 produkter fra gang til gang.
Produkterne kan købes samlet i en Aloe Vera boks sammen med Aloe Vera Emergency Spray, som er god mod andre former for irriteret hud. Fx ved brændenælde-irritation eller insektstik/bid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar