Collection 2010 få op til 40% rabat på alle produkterne

lørdag den 13. marts 2010

Jungle Man - den klassiske LR-duft


Måske husker du, at have stiftet bekendtskab med en af LR's populære herredufte for år tilbage til et homeparty? Nu kan du købe dem online, betale med dankort og få leveret med post!

Jungle Man - Fri, vild, eventyrlig
Når dag bliver til nat, begynder jagten. Ud af junglen, ud på steppen. Stilheden brydes af duften af grøn mynte, intensiv bergamotte og krydret regnfang.De store stepper åbner op for duften af hvid lavendel, kraftfuld kardemomme og krydret nellike. I krattet dufter det af sandeltræ, tonkabønner og et strejf af vanilje.

Ocean Sky - Levende, frisk, krystalklar
Duften af din yndlings-ø.Intense følelser og brusende øjeblikke vækkes til live!Optakten: En lethed af mødet mellem saftige æbler og frisk ingefær.Hjertenoten genspejler de eksotiske minder fra et fremmed land: En sart frugtig duft af solmodne meloner. Mindet om det brusende hav og duften af cedertræ og patchouli.

Terminator - Markeret, hemmelighedsfuld, kompromisløs
Til de mænd, som kvinder elsker. Frisk bergamotte danner den selvsikre optakt, rundet af gennem kardemomme. Raffineret er også den fascinerende blanding af eukalyptus og maritime noter i hjertenoten.Ugennemskuelig og hemmelighedsfuld: Ædle træsorter, cedertræ og myrte danner den perfekte afslutning.Magiske øjeblikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar