Collection 2010 få op til 40% rabat på alle produkterne

søndag den 14. marts 2010

LR`s Virksomheds Etik


Vi har en høj etisk standard.

Ud fra vores opfattelse skal en virksomhed behandle alle mennesker som værdifulde og pålidelige venner. Derfor er det vores moralske pligt at være oprigtige og respektfulde over for kolleger og kunder.

Lad os bare sige det lige ud: Der er ingen, der ønsker at samarbejde eller handle med en virksomhed, der ikke opfører sig etisk forsvarligt. Vi driver en imødekommende og pålidelig international forretning sammen med jer, vore partnere. (Og det gør vi virkeligt godt!)



Vi har meget stor respekt for miljøet.

Vi ser naturen som kilde til inspiration og sundhed. Denne overbevisning kommer til udtryk i brugen af genanvendelige råstoffer og miljøvenlige metoder. I så vid udstrækning som muligt bruger vi genbrugsmaterialer og energisparende transportmidler. Vi bruger papir fra bæredygtig skovdrift, og vi undgår så vidt muligt pvc. Alle LR's systemer og metoder er i overensstemmelse med EU-direktiverne.



Børnearbejde - ikke hos os.

Der er desværre steder på jorden, hvor virksomheder udnytter børn som billig arbejdskraft. Vi forlanger af alle vore leverandører, at de skriver under på ikke at gøre dette. Et barn har ret til at være barn.

Andre taler. Vi handler.


Vi støtter mennesker, der arbejder på at forandre noget.

Der er meget, der skal udrettes i verden. Hvert år støtter vi organisationer over hele verden. Vi støtter mennesker, der har ambitioner om at gøre verden til et bedre sted at leve - mennesker, der arbejder på og ser muligheden for at skabe forandringer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar