Collection 2010 få op til 40% rabat på alle produkterne

lørdag den 13. marts 2010

Karriere med LR Health and Beauty System


Direkte salg er en stærkt voksende branche, som adskiller sig tydeligt fra den traditionelle handel. Ved traditionel handel skal en vare igennem mange led fra producenten for at nå til forbrugeren. Anderledes er det ved direkte salg, hvor varen sælges via selvstændige salgsrepræsentanter direkte til forbrugeren.

Derved kan omkostningerne holdes nede. Kundens fordele er lavere priser og bedre kvalitet samt individuel rådgivning hjemme hos sig selv.

LR er en af Europas mest succesrige direkte salgsvirksomheder inden for kosttilskud og innovative kosmetikprodukter af høj kvalitet. Over 250.000 selvstændige forhandlere i hele verden får med LR en sikker bi-indtægt. For mange af dem er økonomisk uafhængighed for længst blevet en realitet.


LR's enestående godtgørelsessystem tilbyder meget store indtægtsmuligheder til alle, uafhængigt af alder og køn, uddannelse, personlige erfaringer og økonomisk baggrund. Uden økonomisk risiko. Som LR-forhandler får du en attraktiv forhandleravance ved salg af de eftertragtede LR-produkter. Ud fra den opnåede omsætning udbetaler LR en bonus, som er afhængig af dit produktsalg.



Derudover understøtter LR opbygningen af din egen salgsorganisation med udbetaling af en gruppeomsætningsafhængig bonus. Som prikken over i'et findes der et bilkoncept baseret på mærker som VW, AUDI og Mercedes Benz.

Fra LR får du direkte støtte til LR-forretningen. Hver måned udsendes gratis et katalog med mange nyheder og månedstilbud til alle aktive forhandlere. Specielt de tidsbegrænsede rabattilbud eller specialtilbud gør salget af LR-produkterne lettere. Det månedlige magasin giver dig den nødvendige baggrundsinformation til nyhederne samt vigtige tips, som hjælper dig med salg af LR-produkterne.



Til opnåelse af omsætningsstigning og udvidelse af din kundekreds tilbydes et systematisk uddannelses- og videreuddannelsessystem.

Med vejledning fra vore kvalificerede seminarholdere lærer du at argumentere rigtigt og bruge LR's salgsmetoder på en salgsorienteret måde.

LR's godtgørelsessystem giver indtjeningsmuligheder, som er så høje, at det ifølge dansk lovgivning ikke er tilladt at sætte tal på, selv om der er mange, som allerede har bevist dette.



Med en indsats på blot 10 timer om ugen kan man sagtens opnå en attraktiv bi-indtægt. Succesen er udelukkende afhængig af din vilje og indsats.



LR honorerer din indsats. Når din forretning opnår en bestemt størrelse, modtager du automatisk værdifulde marketingværktøjer samt invitationer til perspektiv-meetings eller uddannelsesseminarer afholdt på eksotiske rejsemål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar