Collection 2010 få op til 40% rabat på alle produkterne

mandag den 15. marts 2010

Dine fordomme kan komme til at koste dig dyrt


Jeg har selvfølgelig MASSER af materialer liggende, som jeg har fået fat i under min søgen efter fakta om MLM og LR.


I stedet for kun at lægge en masse materialer ud her på nettet, har jeg besluttet mig for også at lægge nogle links ud. Således skulle I gerne kunne være sikre på at de oplysninger I finder her, altid er opdaterede oplysninger.
Den første side man bør kigge på er forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Også her skal man dog ikke tro på alt hvad man læser. Bl.a. skriver de at det er dem i toppen af den såkaldte pyramide der tjener på dem der lægger længere nede. Det er desværre en faktuel fejl som vi kan dokumentere da vi selv har prøvet at blive overhalet. Siden kan dog stadig bruges til at indhente oplysninger.
Forbrugerombudsmanden har udarbejdet en tjekliste man kan/bør benytte sig af hvis man overvejer at sætte sig ind i denne forretningsform.


Du finder den på forbrugerstyrelsens hjemmeside.
Dernæst kan det være en ide at kigge på Direkte-Salgs-Foreningen i Danmark. Det er vores brancheforening hvor man kan læse en masse om hvordan Direkte Salg startede, hvilke lovgivninger der skal følges osv.

Du kan finde den på: www.disafo.dk
Hvis du er helt vild med lovstof kan du evt. gå ind og kigge på "loven om forbud mod pyramidespil" . Det var først efter at den blev vedtaget, at politiet langt om længe fik lovhjemmel til at kunne standse de berygtede pyramidespil.

Du finder den her: Lov om forbud mod pyramidespil.
Hvis du ikke gider at bruge tid på at undersøge tingene selv kan du selvfølgelig benytte dig af at der er professionelle der har gjort det for dig.


LR-Health & Beauty Systems-DK blev i 1999 tildelt Gazelleprisen som er en pris der tildeles de hurtigs voksende virksomheder i DK.

Der var i 1999 kun 877 virksomheder, ud af landets over 100.000 erhvervsvirksomheder, der fik tildelt den fornemme pris.

LR-Health & Beauty Systems lå på plads nr. 18. Inden man kan tildeles en sådan pris er firmaet selvfølgelig blevet tjekket på kryds og tværs af revisorer. De kigger på virksomhedens regnskaber 4 år tilbage.
Du kan se oversigten fra Børsen her: Gazeller 1999


Her i år 2005 er de igen blevet tildelt Gazelleprisen som nr. 246, idet vi har haft en omsætningsstigning på 210%.

Se Børsens oversigt over Gazellevirksomheder her: Gazeller 2005-I
Du kan se den i en anden udgave her: Gazeller 2005-II

Hvis du vil fordybe dig i hvad der kræves for at være blandt de få der bliver udnævnt til "Gazeller" kan du se det her:

Krav for at blive en Gazelle-virksomhed.

LR-Health & Beauty Systems er også blevet tildelt Triple-A certifikat i både år 2003,2004 & 2005.
Det er et certifikat der viser virksomhedens kreditværdighed, og det er kun meget få der opnår at få Triple-A.
At virksomheden er blevet tildelt Triple-A certifikat 3 år i træk viser kun hvor stærk virksomheden er og hvilken fremtid vi går i møde.

Hvis du vil se hvordan diplomerne ser ud kan du se dem her, på LR´s egen hjemmeside
LR-Health & Beauty Systems

Da LR-Health & Beauty Systems har haft omsætningsstigning hvert eneste år igennem deres 20 års eksistens, har et af verdens største investeringsselskaber valgt at investere i LR-Health & Beauty Systems, med den intention at gøre det til verdens største Direkte-Salgs-Koncern inden for Health, Beaty & Wellness- området.
Investeringsselskabets navn er APAX Partners og det er Europas Største Kapitalfond. De er i forvejen ejere af selskaber som Tommy Hilfiger ( tøj ), Calvin Klein ( tøj), Netdoktor ( internetportal) og meget, meget mere. Det er bl.a. også APAX Partners der er hovedaktøren i opkøbet af TDC, der af finanseksperter betegnes som Europas største virksomhedsopkøb nogen sinde.

Du kan se noget mere om det på dette link: APAX

Ingen kommentarer:

Send en kommentar